Хүнсний чиглэлийн үйл ажиллагаа эрхлэгч ААН, иргэд үйлдвэрлэлд үндсэн түүхий эд хүлээн авах, бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэх явцдаа чанар, аюулгүй байдлыг хангаж, дотоод хяналтыг хэрэгжүүлж ажиллахыг ЗӨВЛӨЖ БАЙНА. ХЭРЭГЛЭГЧ ТА хаана, хэзээ үйлдвэрлэсэн нь тодорхой, чанарын баталгаажилттай бүтээгдэхүүн сонгон хэрэглээрэй.
ХҮНСНИЙ ЧИГЛЭЛИЙН ҮЙЛ АЖИЛЛАГАА ЭРХЛЭГЧ ААН, ИРГЭД ҮЙЛДВЭРЛЭЛД ҮНДСЭН ТҮҮХИЙ ЭД ХҮЛЭЭН АВАХ, БҮТЭЭГДЭХҮҮН ҮЙЛДВЭРЛЭХ ЯВЦДАА ЧАНАР, АЮУЛГҮЙ БАЙДЛЫГ ХАНГАЖ, ДОТООД ХЯНАЛТЫГ ХЭРЭГЖҮҮЛЖ АЖИЛЛАХЫГ ЗӨВЛӨЖ БАЙНА
0